Biofood Japansk Shoyu Sojasås 250ml
UTGÅTT
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Shoyu är en mild japansk sojasås som fermenterats och lagrats på fat. Shoyo kan med fördel användas som bordsås, krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter. Det som skiljer shoyu från kusinen tamari är att den har en rundare, mildare smak och innehåller gluten.
Vatten, SOJAbönor*, VETE*, havssalt, koji (Aspergillus oryzae). *Ekologiskt certifierad råvara. - Energi kJ/kcal: 264/62, Fett (g): 0,1, varav mättat (g): 0,0, varav enkelomättat (g): , varav fleromättat (g): , Kolhydrater (g): 6,2, varav sockerarter (g): 0,0, Fiber (g): , Protein (g): 8,8, Salt (g): 12,0
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu

till i din varukorg.