Fiorelli Pasta Tortiglioni 500g
UTGÅTT
Beskrivning
Fiorelli Tortiglioni Tradizionale är producerad av 100% durumvete, vilket kännetecknas av dess gyllene färg och höga proteinhalt som säkerställer ett utmärkt resultat i term av tuggmotstånd, på italienska ”al dente”. Pastan bronsvalsas på traditionellt vis vilket ger en strävare och mer porös yta som bättre tar upp och binder pastasåsen.
Tortiglioni är en kortpasta med ursprung i Neapel i södra Italien. Namnet kommer från latinska ordet Torquere, ”att vrida” och syftar till den spiralformade svarvningen runtom pastan. Tortiglioni passar utmärkt till att fånga upp pastasås i både i rörformen och emellan varven.
Tillagningsanvisning:
1 Koka upp en stor kastrull med vatten. Du behöver 1 liter vatten per 100 gram pasta. Tillsätt 0,5 msk salt för varje liter vatten. 2 Lägg i pastan i det kokande vattnet och rör om. 3 Koka pastan i 11-13 minuter, smaka av så att den är "al dente" med tuggmotstånd. 4 Häll av vattnet och blanda pastan med din favoritsås! BUON APPETITO!
Ingrediensförteckning:
DurumVETEmjöl 100%. Kan innehålla spår av SOJA.
Allergentyp:
Spannmål som innehåller gluten, Kan innehålla: Sojabönor.
Näringsinformation per 100 Gram
Energi 1507 Kilojoule / 356 Kilokalori
Fett 1.5 Gram
- Varav mättat fett 0.3 Gram
Kolhydrat 70 Gram
- Varav sockerarter 3 Gram
Protein 14 Gram
Salt Mindre än 0.01 Gram
Fiber 3 Gram
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
Du har väl även sett:
till i din varukorg.