Fish Different Calabra Ittica Fisksås Colatura di Alici 100ml
UTGÅTT
Skickas från oss nästa arbetsdag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Colatura di Alici är en traditionell italiensk fiskssås som har sitt ursprung i den lilla kuststaden Cetara, i regionen Kampanien i södra Italien. Den är gjord av färsk ansjovis som rensas och saltas, och packas sedan i träfat med lager av salt. Faten lämnas sedan att fermentera i flera månader, under vilken tid ansjovisarna frigör sin vätska, som sedan tappas av och buteljeras.
Den resulterande vätskan är en gyllene, intensivt smakfull sås som används som krydda i en mängd olika rätter, från pasta och skaldjur till grönsaker och kött. Den har en komplex, salt och något umami smak som är mycket uppskattad av kockar och hemmakockar.
Extrakt av saltad Ansjovis (Engraulis Encrasicolus).
NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g
Energi 210,9 kJ / 50,4 kcal
Fett 3,2 g
- varav mättade fettsyror 0,022 g
Kolhydrater 0,0 g
- varav sockerarter 0,0 g
Fibrer 0,0 g
Protein 5,4 g
Salt 0,3 g
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
till i din varukorg.