Gran Cucina
Det var en gång en gård och en familj som drev den… trots introduktionen är detta en sann historia som har sitt ursprung i början av 1900-talet och som bär hela traditionen från det piemontesiska köket.
1944 gifte sig farfar och tillsammans med farmor köpte de en gård och en tomt intill huset där han bodde med sina föräldrar. Trots sin ringa ålder började han med hängivenhet och omsorg ta hand om en liten grönsaksträdgård där gröna tomatplantor, frodigt blad av persilja, fasta druvskott och många andra sorters grönsaker snart började växa och ge sitt läckraste samlade.
Faktum är att farmorn inte tvekade att omsätta det som hennes familj hade gett i arv i generationer: god piemontesisk mat och alla typiska recept på deras landsbygd. Arbetarna blev många för att alltid ha den bästa salladen, röda och saftiga tomater, paprika med delikat smak, grön och läcker zucchini, söta jordgubbar, gula persikor och många andra läckra frukter.
Det är just med sina recept och sin tradition som Gran Cucinas läckerheter kom och fortfarande förbereds. Under många år har mormoderns recept, fortfarande handskrivna på en anteckningsbok fodrad med läder, använts varje dag i minsta detalj efter varje råd från dem som, med enkelhet och omsorg, alltid har älskat det goda och genuina piemontesiska köket.
till i din varukorg.