Labeyrie Ankconfit 4 lår 1280g
UTGÅTT
Skickas från oss idag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Ankconfit, eller inkokt anka, är en vanlig rätt i Frankrike och är ett perfekt sätt att enkelt göra en festmåltid. Ett tips är att äta Labeyrie Ankconfit tillsammans med kantareller och ett gott rödvin.
Här kommer Labeyrie Ankconfit i en burk med 4 lår.
Traditionellt Recept: ta ut anklåren ur burken och tillaga dem i ugn eller stekpanan.
I ugn: lägg ut delarna av den konserverade ankan på ett ugnspaller och placera en ugnssäker form eller plåt under för att samla upp det smältande fettet från ankan. Stek i ugn ca 15 minuter i 200°C tills ankan fått en fin, gyllenbrunfärg.
I stekpanna: stek ankdelarna i fettet från burken på medelstark värm i ca 20 minuter tills de blivit gyllenbruna. Vänd dem efter halva tiden.
Servera med gröna bönor, stekt potatis, svamp och rött vin från Bordeaux t.ex Bordeaux, Bordeaux supérieur, eller Saint Emilion, Bergerac.
Anklår, ankfett, salt 1.6%.
Hållbarhet: 3 år. Frankrike IGP Syd-Väst.
Näringsvärde per 100 g: Energi 1091kJ/262kcal Fett 18g varav fett 6,3g Kolhydrat 0g (varav sockerarter 0g) Protein 25g Salt 2g
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
till i din varukorg.