Chambon & Marrel Ankleverbloc IGP Syd-Väst Godard 70g
UTGÅTT
Skickas från oss idag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Anklever från sydvästra Frankrike är en omtalad gastronomisk höjdpunkt på festmåltider och fina bjudningar.
För en optimal smaksensation rekommenderar vi att anklevern placeras i oöppnad förpackning i kylskåpet några timmar före servering. Ta ut i rumstemperatur ungefär en kvart före servering och skär upp i tunna skivor med hjälp av en trådskärare eller en kniv med smalt blad som först doppats i varmt vatten. Servera anklevern kall tillsammans med lätt rostat lantbröd, fikon och havssalt Fleur de sel.
Anklever, vatten, salt, portvin, kryddor, konserveringsmedel: saltnitrit.
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
till i din varukorg.