Lindt: Bakchoklad, Dessert & Choklad med Nötter
Bjud på fantastiska bakverk och desserter av finaste choklad till årets alla speciella tillfällen. Till högtider, fester, firanden och helgens bjudningar är recept med choklad alltid uppskattat. Klassisk chokladtårta, små chokladkakor, stora cookies eller härliga muffins och brownies med glasyr. Möjligheterna är oändliga (och underbart goda) när du bakar med choklad. Choklad är en given ingrediens i lyxiga desserter och efterrätter som chokladfondant och chokladmousse. Det är härligt att baka med choklad när hela köket fylls av doften. Bakchoklad finns i olika kvalitet och kakaohalter. Riktigt fin choklad är inte endast baserat på en hög kakaohalt, ursprung och urvalet av kakaobönor, rostningen och hanteringen av kakaomassan är avgörande för smakupplevelsen. Det var Rodolphe Lindt år 1879 som uppfann conching, en tillverkningsprocess som skapar smakrik choklad med en silkeslen, slät och krämig konsistens.
Upplev skillnaden i smak med Lindts klassiska bakchoklad 70% kakao, skapa djupare kakaosmak med EXCELLENCE 90% kakao och dekorera med EXCELLENCE vita choklad med inslag av vanilj eller toppa med runda krämiga chokladkulor från LINDOR. För en enkel, snabb och alldeles utsökt dessert efter maten, bjud gästerna på CREATION Crème Brûlée eller chokladfondant…mums!
till i din varukorg.