Molino Casillo
Kvalitet, innovation och ständigt fokus på hållbarhetsfrågor är grundstenarna i Molino Casillos verksamhet som en ledande producent, bearbetare och marknadsförare av högkvalitativt mjöl. Företaget producerar mjöl och semolina av högsta kvalitet, med respekt för traditioner och naturen. Molino Casillo fortsätter att utvecklas med passion och professionalism och strävar efter perfektion.
Molino Casillos historia började 1958 när Vincenzo Casillo, efter att ha lärt sig hemligheterna bakom vetet och mjölet från sin far, startade sin egen verksamhet i Corato, i provinsen Bari, Italien. Företaget har en omfattande kunskap om mjöl och semolina-produktion och har utvecklat en toppmodern process. När Vincenzos fyra söner Francesco, Beniamino, Pasquale och Cardenia anslöt sig till företaget 1990, etablerade de en ledande position på den internationella mjölmarknaden. Molino Casillo har bibehållit samma principer om lojalitet, transparens och respekt som utgör grunden för företagets familjeägda verksamhet.
Företaget producerar och distribuerar en bred variation av mjöl och semolinas som uppfyller alla behov och garanterar utmärkta resultat inom varje användningsområde. Många av Molino Casillos mjöl och semolinas produceras med 100% italienskt vete.
Företaget anser att höga kvalitetsstandarder för råvaran, respekt för miljön och utvecklingen inom området är grundläggande ingredienser för att uppnå högsta kundnöjdhet. De som jobbar med Molino Casillos har alltid haft detta som viktigaste mål.
till i din varukorg.