Kundvagnen laddas  

Nordisk Soppa Havskräfta 500ml

UTGÅTT

 2 st i lager, fler på väg
 Skickas från oss idag
 Fri frakt från 499 kr
79 kr
JämförprisJfr-pris: 158 kr/l

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.

Ingen prenumeration
Varje månad
Varannan månad
Varje kvartal
Beskrivning

Mycket god hummersoppa från Norge (även kallad djuphavskräfta) fångad på 25-250 meters djup i havet runt Läsö i Skagerrak och Kattegatt, där den lever i små grottor i havsbotten. Värm försiktigt upp soppan och tillsätt 1/4 liter grädde, och du får en trevlig aptitretare för 4 personer, eller lika bra huvudrätt för två personer.

Tips: servera med hummerstjärtar och strimlad morot, fänkål och purjolök och gärna med gott hembakat bröd.

HAVSKRÄFTSBULJONG 77% (vatten, avkok av (HUMMERSKAL (KRÄFTDJUR), FISKBEN, BLÅMUSSLOR (BLÖTDJUR)), salt), lök, SELLERI, morot, tomatkoncentrat, vitlök, paprika, fänkål, curry, salt, cayennepeppar , vitpeppar. Värm soppan varsamt, tillsätt 1/4 L VISPGRÄDDE. Man kan med fördel tillsättas kräftstjärtar och fina strimlor av morot, fänkål och purjolök. Servera soppan till lunch, förrätt eller varmrätt med ett gott kalljäst bröd. Oöppnad flaska förvaras i rumstemperatur. Förvaras i kylskåp efter öppnande och konsumeras inom 2-3 dagar.



Näringsvärde per 100g:

ENERGI: 62 kJ / 15 kcal

FETT: 0g

- varav mättat fett: 0g

Kolhydrater: 2,4g

- varav sockerarter: 1,5g

Protein: 0,8g

Salt: 1,6g


Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.

Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.

Läs mer i vår recensionspolicy.

Inget här nu

EAN:
5711954130068
Varumärke:
Kategori:
Bäst före-datum:
2025-06-01
Klassificering:
Livsmedel
Förpackningsstorlek:
500 ml
Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.