Rossella
År 1897 inledde Santo Rossello produktionen av utsökta praliner genom att använda sig av ett gammaldags recept på fondant från antika konfektyrtexter. Dessa delikatesser, som fortfarande produceras av ROSSELLA idag, blev början på en raffinerad och mycket högkvalitativ produkt som med rätta kan beskrivas som det bästa av fondanter: "FONDANT '800". Det lilla företaget, som grundades i Ellera i provinsen Savona, flyttade efter en initial lokal arbetsperiod till sitt nuvarande huvudkontor i Genua, där produkten genast blev uppskattad och produktionen började växa.
Åren gick och ROSSELLA växte, produkten spred sig utanför Liguriens gränser, föregången av sitt rykte om fantastisk kvalitet och smak. "FONDANT '800" från ROSSELLA, fortfarande idag som då, är helt handgjord och förenar sockrets behag med doft och smak av de goda gamla tiderna, framställd enligt mästerkonditorers traditioner.
Som en hyllning till sina rötter skapar ROSSELLA ELLERA, deras fruktgelé som också är helt handgjord, liksom den läckra CREMAFRUTTO, en kub av sylt. Många andra läckerheter har berikat sortimentet av ROSSELLAs produkter utan att någonsin överge traditionen av kvalitet och hantverk
till i din varukorg.