Torres
Historien om Torres börjar 1969 med det gifta paret Ángeles Medel och Manuel Torres och ett marknadsstånd som det såldes potatis från i den lilla kuststaden Premià de Mar strax norr om Barcelona. Sedan dess har Torres kommit långt och sedan länge blivit ett internationellt varumärke, men det betyder inte att de har glömt var de kommer ifrån så fortfarande idag är det hantverk och respekt för traditionerna som utgör grunden för företaget.
Torres-metoden är baserad på naturliga råvaror av hög kvalitet som tas om hand, vårdas och bearbetas på ett hållbart sätt. Allt börjar med urvalet av de bästa potatisarna som kommer från lokala jordbrukare och några av de bästa jordbrukarna på den iberiska halvön - av vilka de har arbetat med i mer än 35 år. Beroende på smakvariationen är potatisen antingen stekt i 100 procent naturlig och äkta extra jungfruolja - en blandning av tre olika olivsorter med låg syrlighet, plockade vid rätt tidpunkt - eller naturlig solrosolja, som innehåller massor av bra E-vitaminer. Och saltet för kryddning av potatischips utvinns naturligt från havsvatten.
till i din varukorg.