Di Marco Pinsa Romana Classic 3x230g
UTGÅTT
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Di Marco's Originale Pinsa Romana, bakas enligt ett välbevarat recept på vetemjöl, sojamjöl, rismjöl och surdeg som får jäsa i 72 timmar innan den förgräddas. Resultatet är en pinsa med krispig yta och mjukt inre som behåller sin krispighet långt efter bakning. Skaparen av originalet, Di Marco, leder fortfarande pinsa-marknaden.
Tillagning av förbakad pinsabotten: lägg till önskad topping på pinsabotten och grädda i förvärmd ugn på 240 °C i 5-8 min.
- Här i 3-pack.
- Fri från GMO.
- Vegansk.
- Observera att Pinsa har kort hylltid.
VETEmjöl, vatten, torkad VETEsurdeg, rismjöl, SOJAmjöl, extra jungfruolivolja, solrosolja, salt, jäst, konserveringsmedel: sorbinsyra (E200). Kan innehålla spår av senap. Öppnad förpackning förvaras kylt och används inom 1 dygn.
Allergentyp: spår av senap, spannmål som innehåller gluten, sojabönor och produkter baserade på soja.
Näringsvärde:
Energi (Kj/100g) 972
Energi (Kcal/100g) 230
Fett 2,4
Varav mättade fettsyror 0,4
Kolhydrat 41
Varav sockerarter 2,6
Protein 10,2
Salt 0,47
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu

till i din varukorg.