Lee Kum Kee
Lee Kum Kee etablerades 1888 när dess grundare Mr Lee Kum Sheung uppfann ostronsås i Nanshui, Zhuhai, Guangdong-provinsen i Kina. Med en stolt historia på över hundra år har Lee Kum Kee blivit ett internationellt välkänt varumärke och en symbol för kvalitet och förtroende.
Genom att förkroppsliga kärnvärdena "Pragmatism", "Integritet", "Ständigt entreprenörskap", "Si Li Ji Ren" (att ta hänsyn till andras intressen), "Gynna Samhället" och "Dela Frukterna av Framgång" i alla aspekter av sin verksamhet har Lee Kum Kee bestått i över tre århundraden. Lee Kum Kees huvudkontor ligger i Hongkong, Kina, med andra produktionsbaser i Xinhui och Huangpu, Kina; Los Angeles, USA och Kuala Lumpur, Malaysia. Den största produktionsbasen i Xinhui upptar hela 1,3 miljoner kvadratmeter mark.
Lee Kum Lee har uppdraget att "främja det Kinesiska köket över hela världen" och därför erbjuder Lee Kum Kee över 200 såser och kryddor till över 100 länder och regioner världen över.
till i din varukorg.