Lee Kum Kee Ostronsås Glutenfri 510g
UTGÅTT
Skickas från oss idag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Denna trögflytande bruna sås, som är framställd av ostronlag och sojasås, är hemligheten till all asiatisk matlagning och är den s.k. "woksåsen" som lyfter fram de olika smakerna när man wokar. Den populära såsen finns nu som glutenfri variant.
Passar bra till kötträtter, fisk och woka grönsaker eller som marinader eller dippsås. Lee Kum Kee är varumärket som utvecklade denna sås och är ett välkänt varumärke världen över och står för premium kvalitet.
Tillsätts i 2-3msk ostronsås, 1tsk svartpeppar i 800g kött (kycklingfilé, oxkött, fläsk) för marinering. Finhackar en klyfta vitlök, fräsa i matoljan och sedan tillsätt köttet. Woka tills köttet blir färdiga och tillsätt grönsaker.
Vatten, socker, salt, modifierad majsstärkelse, OSTRONEXTRAKT 4%, färg E150c.
Allergener
Allergentyp
Innehåller: Blötdjur.
Näringsinformation per 100 g
Energi 476 kJ, 112 kcal
Fett 0.5 g
Varav mättat fett 0.1 g
Kolhydrat 28 g
Varav sockerarter 25 g
Protein 0.5 g
Salt 12.8 g
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
till i din varukorg.