Sakura Misopasta Röd 500g
UTGÅTT
Bevaka och få ett mejl när produkten går att köpa
Beskrivning
Röd Misopasta som ger en mustig och djup umami-smak till matlagningen.
Pastan framställs genom fermentering av sojabönor, ris, salt och vatten. Misopasta används främst som vegetabilisk buljong i soppor, grytor, bröd, dressingar och såser. Pastan har låg salthalt och innehåller inga smakförstärkare eller tillsatser, utan bara naturlig umami.
Sakuras miso är opastöriserad och aldrig upphettad för att bevara alla näringsämnen.
Förvaras torrt, mörkt och svalt. Öppnad förpackning ska förvaras i kylskåp och förbrukas inom fyra månader.
Fermenterade SOJABÖNOR (55%), rismjöl, salt.
Näringsvärde per 100 g
energi: | 176,00 kcal | |
energi: | 736,38 kJ | |
fett: | 8,00 g | |
- varav mättat fett: | 1,50 g | |
kolhydrat: | 13,00 g | |
- varav sockerarter: | 7,40 g | |
salt: | 11,80 g | |
protein: | 13,00 g |
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
till i din varukorg.