UTGÅTT
Skickas från oss nästa arbetsdag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
”Snöre” – långpasta med bläckfiskbläck! Spaghetti Nero di Seppia, eller “bläckfiskspaghetti” på italienska, är en pastasort som härstammar från den italienska regionen Sicilien, som ligger söder om Italien. Pastan kännetecknas av sin mörka färg, som kommer från bläck från bläckfisk.
Spaghetti Nero di Seppia görs vanligtvis av durumvete och bläck från bläckfisk. Pastan är avlång och tunn, som vanliga spaghetti, men den mörka färgen ger den en unik och dramatisk utseende.
Pastan används ofta i rätter med skaldjur eller fisk, särskilt bläckfisk. Ett vanligt recept är att laga spaghetti nero di seppia med bläckfisk, vitlök, tomat, chili och persilja. Pastan kan också serveras med en enkel olivolje- och vitlöksås eller med räkor, krabba och hummer.
Spaghetti Nero di Seppia har blivit allt mer populär utanför Italien på senare tid, eftersom fler och fler matälskare upptäcker sin unika smak och utseende.
- Typ av pasta: Torkad Durumvetepasta med bläckfiskbläck.
- Karaktär: Bronsvalsad och långsam torkningsprocess.
- Servering: Nykokt – extra jungfruolja, vitlök, skaldjur och persilja.
Durumvetemjöl, bläckfiskbläck 2%, vatten. Kan innehålla spår av: soja, senap.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g
Energi 1494 kJ / 352 kcal
Fett 1,6 g
- varav mättade fettsyror 0,4 g
Kolhydrater 73,0 g
- varav sockerarter 2,1 g
Protein 14,0 g
Salt 0,01 g
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
Pasta & Ris > Smaksatt & Färgad Pasta
Pasta & Ris > Smaksatt & Färgad Pasta > Svart Pasta
Världens Smaker > Italien
till i din varukorg.