Kundvagnen laddas  

Rustichella d'Abruzzo Pasta Fregola Sarda 500g

UTGÅTT

 10 st i lager
 Skickas från oss idag
 Fri frakt från 499 kr
125 kr
JämförprisJfr-pris: 250 kr/kg

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.

Ingen prenumeration
Varje månad
Varannan månad
Varje kvartal
Beskrivning

Rustichella d'Abruzzo Pasta här i den spännande, regionala specialiteten: formen Fregola Sarda. Den är rostad eller tostata som italienarna kallar den. Utmärkt för den som vill prova en pasta i världsklass i en ny form. Rustichella d'Abruzzo använder bara den bästa veten och friskt källvatten från bergen för att ge pastan dess unika smak och konsistens. Pastan görs i bronsformar som gör dess yta skrovlig vilket gör att den tar upp såser och smaker bättre. Torkningen sker långsamt, upp till 50 timmar och under låg temperatur, runt 35°C.

Det traditionella receptet är Fregola Sarda med musslor, eller tillagad som risotto med skaldjur och citronskal, eller med rovgrönsaker, körsbärstomater, vitlök och Parmigiano Reggiano. Ett annat bra recept är Fregola Sarda med rostade courgetter, körsbärstomater och chili-peppar-aromatiserad extra jungfruolja. Koka upp väl saltat vatten och koka enligt instruktioner på paketet.

Durumvete, vatten



Näringsvärde per 100 gram

Energi 1493,48 kJ / 352 kcal Fett 1,5 g, varav mättat 0,3 g, Kolhydrater 71 g, varav sockerarter 4 g, Fiber 3g, Proteiner 13,5 g, Salt 0,01 g,



GLUTEN


Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.

Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.

Läs mer i vår recensionspolicy.

Inget här nu

EAN:
8009452224431
Varumärke:
Kategori:
Bäst före-datum:
2027-07-29
Klassificering:
Livsmedel
Förpackningsstorlek:
500 g
Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.