Skedvi Bröd Extragräddat 16x470g
UTGÅTT
Skickas från oss nästa arbetsdag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Skedvi Bröd Extragräddat bakas i ugnar med öppen eld. Eftersom det är riktiga människor som bakar så blir kakorna ibland lite… mörkrostade. I grunden är det samma deg och gräddningssätt som Originalet.
Det är faktiskt många som tycker att brödet är godare när det är lite svart i kanten. Här träder de rostade tonerna fram ännu tydligare och brödet blir ofta sprödare. Skedvi Bröd sorterar därför ut de mörkare kakorna och så föddes Skedvi Extragräddat. Extragräddat är en mörkbrun, knaprig kaka som ger dig hela upplevelsen av veden, elden och hantverket.
Allra oftast är brödet perfekt krispigt, men under fuktiga perioder på året kan det hända att brödet blir segt. Det kan till och med vara det redan när du köper det. Men det är lätt att fixa! Sätt ugnen på 50 - 80 grader. Lägg in brödet. Sätt en träslev med skaftet emellan i ugnsluckan (för att låta fukten komma ut). Låt brödet torka i några timmar. Vips – det blir torrt och knaprigt igen!
Fullkornsmjöl av RÅG, vatten, jäst, maltmjöl av KORN, salt.
Förvaring/Hantering: Förvaras torrt och mörkt.
Näringsdeklaration per 100 g
Energi (kcal) 332
Energi (kJ) 1388
Fett 2,5
– varav mättat 0,3
Kolhydrater 61
– varav sockerarter 2,4
Protein 8,7
Salt 3,4
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
till i din varukorg.