Skedvi Bröd Originalet 16x470g
UTGÅTT
Skickas från oss nästa arbetsdag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Skedvi Bröd Originalet gräddas för hand av riktiga bagare i murade, vedeldade ugnar. Av fyra enkla ingredienser, rågmjöl, vatten, jäst och salt, bakas Skedvi Bröds rågmjölsknäckebröd, enligt ett gammalt beprövat recept. Det är ett tunt, lätt och knaprigt knäckebröd, med en sällsynt fyllighet och lätt rostade toner.
När Skedvi Bröd tog upp traditionen att baka på ett hantverksmässigt sätt använde de sig av ett gammalt originalrecept. Det första bröd som de gräddade fick därför heta Originalet. Enligt Skedvi Bröd är detta det enda knäckebröd man behöver. Eventuellt med undantag för deras extragräddade…
Allra oftast är brödet perfekt krispigt, men under fuktiga perioder på året kan det hända att brödet blir segt. Det kan till och med vara det redan när du köper det. Men det är lätt att fixa! Sätt ugnen på 50 - 80 grader. Lägg in brödet. Sätt en träslev med skaftet emellan i ugnsluckan (för att låta fukten komma ut). Låt brödet torka i några timmar. Vips – det blir torrt och knaprigt igen!
Fullkornsmjöl av RÅG, vatten, jäst, maltmjöl av KORN, salt.
Förvaring/Hantering: Förvaras torrt och mörkt.
Näringsdeklaration per 100g
Energi (kcal) 332
Energi (kJ) 1388
Fett 2,5
– varav mättat 0,3
Kolhydrater 61
– varav sockerarter 2,4
Protein 8,7
Salt 3,4
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
till i din varukorg.