Sakura Japansk Glutenfri Soja 1L
UTGÅTT
Skickas från oss idag
För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.
Beskrivning
Sakuras soja är en naturligt fermenterad sojasås med en mjuk och aromatisk sälta, innehållande 9,6% salt. Tillverkad med GMO-fria ingredienser och majsmjöl istället för vetemjöl, vilket gör den naturligt glutenfri. Denna sojasås är mångsidig och passar perfekt i alla recept, oavsett om de kräver mörk eller ljus sojasås.
Vatten, SOJABÖNOR, majsmjöl, salt (9,6%), färgämne: sockerkulör, konserveringsmedel: kaliumsorbat.
Näringsdeklaration per 100g
Energi 114 kJ / 24 kcal
Fett 0,1g
- varav mättat fett 0g
Kolhydrater 2,5g
- varav sockerarter 2,2g
Kostfiber 0g
Protein 3,9g
Salt 9,6g
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Inget här nu
Världens Smaker > Asien > Japan
Överkänslighet & Allergi > Fritt från Gluten
till i din varukorg.